Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο γενικό προγραμματισμό των εκδηλώσεων με κεντρικό τίτλο: «MyVeria, προνόμια για την πόλη μας», με συν διοργανωτές τους φορείς που υπέγραψαν «το Σύμφωνο Συνεργασίας», και αρωγό – συμπαραστάτη το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Υπενθυμίζεται ότι, οι συνεργαζόμενοι φορείς είναι: Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας, ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών – Ζαχαροπλαστών Βέροιας και η ΠΑΕ Βέροιας.

Στόχος της νέας αυτής ιδέας, της κάρτας MyVeria card είναι πρωτίστως να αναπτερώσουμε το ενδιαφέρον των πολιτών για την τοπική αγορά καθώς με την επίδειξη αυτής της κάρτας αυτόματα γίνονται αποδέκτες σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα (myVeria spot). Ταυτόχρονα δημιουργούμε ένα εργαλείο marketing για τους επαγγελματίες καταστηματάρχες που με τη σειρά τους θα προσφέρουν πιο ελκυστικά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα ή αλλιώς τα myVeria spot είναι τα δικά μας καταστήματα, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους «επαγγελματίες» ιδιώτες, να διαφημίσουν την επιχείρησή τους στο επίσημο site του MyVeria.gr, στα social media όπως το Facebook και το Instagram, σε κληρώσεις και διαγωνισμούς που θα τρέχουν ανά διαστήματα, και όλα αυτά εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας (*έως 31/8/23). Έτσι, με αμφίδρομο όφελος, από εμάς για μας δημιουργούμε ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματικών και ανταποδοτικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη μας.

Επιπλέον προωθούμε τη συμμετοχή των πολιτών σε αθλητικές δραστηριότητες όπως η παρακολούθηση τοπικών ποδοσφαιρικών αγώνων διασφαλίζοντας στον κάτοχο της myVeria Card ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για κάθε εντός έδρας αγώνα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Veria NFC στη ΘΥΡΑ 4 και στο Πέταλο. Λαμβάνουμε μέρος και διεξάγουμε αγώνες μαζικού αθλητισμού εκτός σταδίων όπως είναι οι ποδηλατικοί αγώνες και οι αγώνες τρεξίματος.

Επίσης μέσω της myVeria card λαμβάνουμε μέρος σε τοπικές εθελοντικές διαδικασίες και σημαντικά ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα όπως είναι η αιμοδοσία και η γενικότερη συνεισφορά στους συμπολίτες μας.

Συνεχίζοντας και αντιλαμβανόμενοι ότι πολιτισμός κατέχει επίσης σημαντικό ρόλο στην προώθηση της τοπικής κοινωνίας οι κάτοχοι της myVeria card συμμετέχουν με προνομιακές τιμές σε πολιτιστικές εμπειρίες και δραστηριότητες όπως είναι τα τοπικά θέατρα και οι συναυλίες.

Φέρνουμε τα μέλη αυτής της “οικογένειας” πιο κοντά στην τοπική κοινωνία και συνεχίζουμε να δημιουργούμε ιδέες και προνόμια.

  • Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την απόκτηση της myVeria card μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.
  • Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις εκπτώσεις και τα καταστήματα – επιχειρήσεις που συνεργάζεται η myVeria card, πατήστε εδώ.
  • Προς τις επιχειρήσεις που θέλουν να ενταχθούν στην “οικογένεια” της myVeria card μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Γίνε κάτοχος της myVeria card και επωφελήσου προνόμια!

Με τη MyVeria card κερδίζεις σημαντικές εκπτώσεις, συμμετέχεις σε αθλητικές δραστηριότητες, λαμβάνεις μέρος σε τοπικές διαδικασίες και πολιτιστικές εμπειρίες.

Γίνε ΚΑΤΟΧΟΣ myVeria card.

Είσαι επιχειρηματίας; Γίνε συνεργάτης και εντάξου στα myVeria spots.

Επωφελήσου από τη ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή για ένα χρόνο, διαφημίσου από το myVeria και προσέλκυσε καινούριους πελάτες.

Γίνε ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ myVeria spot.